ابراهيم توره: گلزن دربى، منم
خبرگزاری پرسپولیس : ابراهيم توره با گل زيبايش در ديدار برابر پگاه ثابت كرد كه مى تواند بيش از اين هم قابل اطمينان باشد و جاى خالى خليلى را پر كند. گلزنى برابر پگاه آنقدر به او انرژى و انگيزه داده كه مى گويد مى خواهد گل پيروزى پرسپوليس در دربى را هم خودش بزند: «گل پيروزى پرسپوليس در دربى را من مى زنم. سال گذشته هم در بازى با استقلال گلزنى كردم و به خوبى مى دانم كه چطور مى شود به استقلال گل زد.» توره اين را هم مى گويد كه در بازى برابر پگاه فشار زيادى را تحمل كرده: «همه منتظر بودند من در اين بازى گل بزنم، چون سال گذشته در كورس آقاى گلى بودم و به همين خاطر فشار زيادى روى من بود. ولى هافبك ها خيلى خوب تغذيه ام كردند و شايد اگر بيشتر دقت مى كردم و در تله آفسايدگيرى پگاه نمى افتادم مى توانستم بيشتر گل بزنم. خوشحالم كه حالا سهمى در برد پرسپوليس داشته ام و فكر مى كنم قبل از دربى به اين گل نياز داشتم.» او در ادامه درباره گل اولش كه به دليل آفسايد مردود اعلام شده بود مى گويد: در شرايط بازى، خودم نمى توانم نظرى درباره آفسايد بودن يا نبودن گل بدهم اما كادر فنى از بيرون اعلام كرد كه آن گل آفسايد بوده

Bookmarks